Volkan Demirel: Ne pregătim foarte bine, vrem să câştigăm meciul cu România

Portarul echipei naţionale a Turciei, Volkan Demirel, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi se pregătesc foarte bine pentru a câştiga meciurile cu România şi Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

194 afișări
Imaginea articolului Volkan Demirel: Ne pregătim foarte bine, vrem să câştigăm meciul cu România

Volkan Demirel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pentru noi urmează două meciuri importante, cu România şi Ungaria. Ştim ce ne vor aduce pe termen lung rezultatele acestor partide. De aceea ne pregătim foarte bine. Vrem să câştigăm meciul cu România şi astfel să plecăm în Ungaria. Toţi jucătorii din echipă sunt conştienţi de asta. Rezultatul se poate schimba în funcţie de condiţiile terenului de joc şi de situaţia fotbaliştilor, dar naţionala Turciei întotdeauna intră pe teren pentru victorie. Aşa va fi şi la meciurile cu România şi Ungaria", a spus Volkan Demirel, potrivit , ajansspor.com.

El a precizat că nu se gândeşte la un jucător anume din echipa României la care ar trebui să fie mai atent şi a făcut un apel către suporteri să vină la stadion şi să susţină naţionala turcă aşa cum au făcut-o şi anterior, la partida cu Estonia.

"La meciul precedent a fost o atmosferă frumoasă. Sper să fie la fel şi la partida cu România. Vrem acelaşi grup de suporteri. Trebuie să ne strângem sub steagul alb-roşu. Noi avem capacitatea de a câştiga fiecare meci, este suficient ca toată lumea să se strângă sub acelaşi steag", a adăugat Volkan.

Partida Turcia - România, din grupa D a preliminariilor CM-2014, se va disputa vineri, de la ora 20.30, pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici