Wayne Rooney ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria Premier League

Fotbalistul echipei Manchester United, Wayne Rooney, ar putea deveni, din 2010, cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League, conducerea clubului la care este legitimat intenţionând să îi ofere un salariu săptămânal de 170.000 de lire sterline, informează News of the World.

41 afișări
Imaginea articolului Wayne Rooney ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria Premier League

Wayne Rooney ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria Premier League (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, negocierile dintre Manchester United şi Rooney, în vederea semnării unui nou contract, vor începe în februarie 2010.

Oferta de 170.000 de lire sterline pe săptămână a clubului din Manchester va include un câştig săptămânal de 45.000 de lire sterline reprezentând drepturi de imagine.

Conducerea grupării Manchester United vrea ca printr-o ofertă consistentă să îl determine pe Rooney să ignore interesul arătat pentru el de FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici