Wimbledon 2019 | Venus Williams a fost eliminată de jucătoarea de 15 ani Cori Gauff

Istorie la Wimbledon 2019! Cori Gauff (313 WTA), o jucătoare de doar 15 ani, a produs o supriză imensă şi a eliminat-o pe Venus Williams (39 de ani), cea mai mare dintre surorile Williams.

257 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019 | Venus Williams a fost eliminată de jucătoarea de 15 ani Cori Gauff

Wimbledon 2019 | Venus Williams a fost eliminată de jucătoarea de 15 ani Cori Gauff

Diferenţa de vârstă dintre cele două sportive este una uriaşă, de aproape 24 de ani. Venus Williams e multiplă câştigătoare a turneului de la Wimbledon.

Cori Gauff a trecut de Venus Williams, cu 6-4, 6-4, la All England Club. În turul secund de la Wimbledon, Gauff se va duela cu Magdalena Rybarikova. Gauff nici măcar nu era născută, în timp ce Venus Williams avea deja în palmares 4 titluri de Grand Slam. “Cred că prima mea amintire din tenis este un meci al Serenei Williams la Wimbledon”, a mărturisit noua senzaţie din tenisul american.

Venus Williams a câştigat turneul de la Wimbledon de cinci ori. Ultima oară, în 2008, când a Cori Gauff avea doar patru ani.

A fost o zi plină de surprize la Wimbledon. Pe rând, Naomi Osaka (2 WTA), Marketa Vondrousova (14 WTA) şi Aryna Sabalenka (11 WTA) au fost şi ele trimise acasă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici