Wimbledon 2023. România a rămas fără reprezentante în turneul de simplu

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al treilea al turneului de la Wimbledon după ce a fost învinsă de Maia Haddad, favorită 13, cu scorul de 6-2, 6-2. În optimi, Haddad Maia ar putea să o înfrunte pe Elena Rîbakina, dacă aceasta o va învinge pe Katie Boulter.

238 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2023. România a rămas fără reprezentante în turneul de simplu

Wimbledon 2023. România a rămas fără reprezentante în turneul de simplu

Sâmbătă, Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al treilea al turneului de la Wimbledon după ce a fost învinsă de Maia Haddad, favorită 13, cu scorul de 6-2, 6-2. În optimi, Haddad Maia ar putea să o înfrunte pe Elena Rîbakina, dacă aceasta o va învinge pe Katie Boulter.

Maia Haddad s-a impus după un meci de doar o oră şi jumătate, ambele jucătoare având câte cinci aşi, brazilianca având două duble greşeli, în timp ce Sorana a avut una singură. Românca nu a depăşit niciodată turul 3 la Wimbledon, ea ajungând de patru ori în această fază a competiţiei, în 2009, 2012, 2017 şi 2021.

Andy Murray s-a întrebat dacă mai are motivaţia necesară pentru a reveni la Wimbledon anul viitor, după ce o înfrângere în cinci seturi în faţa lui Stefanos Tsitisipas pe terenul central i-a pus capăt speranţelor sale, informează BBC.

Tsitsipas s-a impus în două zile de emoţii şi l-a lăsat pe Murray zdrobit, după ce joi seară, în vârstă de 36 de ani, a condus cu două seturi la unu, înainte ca meciul să fie suspendat din cauza stingerii de la Wimbledon.

Cameron Norrie şi Liam Broady fiind, de asemenea, eliminaţi vineri, Katie Boulter rămâne ultima jucătoare de acasă de pe tablou înainte de weekend. Numărul 1 britanic o înfruntă în această seară pe campioana de anul trecut, Elena Rybakina, în meciul zilei de pe terenul central.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici