Xabi Alonso îşi va prelungi contractul cu Real Madrid

Mijlocaşul spaniol al formaţiei Real Madrid, Xabi Alonso, îşi va prelungi contractul pentru încă două sezoane, urmând să câştige cinci milioane de euro anual.

132 afișări
Imaginea articolului Xabi Alonso îşi va prelungi contractul cu Real Madrid

Xabi Alonso (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Potrivit sursei citate, Xabi Alonso, în vârstă de 32 de ani, este prieten cu preşedintele madrilen, Florentino Perez, acesta insistând ca jucătorul să rămână la Real până îşi încheie cariera, informează publicaţia ABC.

Venit la Real Madrid în 2009, Xabi Alonso a semnat un contract pe cinci sezoane, care va expira în 2014. ABC notează că noul contract va fi pe două sezoane, cu opţiune pentru un al treilea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici