Xavi Hernandez s-a căsătorit cu Nuria Cunillera

Mijlocaşul formaţiei FC Barcelona, Xavi Hernandez, s-a căsătorit sâmbătă cu Nuria Cunillera, la eveniment particpând 180 de invitaţi, între care şi mai mulţi coechipieri ai jucătorului.

286 afișări
Imaginea articolului Xavi Hernandez s-a căsătorit cu Nuria Cunillera

Xavi Hernandez s-a căsătorit cu Nuria Cunillera (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ceremonia a avut loc la Grădina Botanică Marimurtra din Blanes, iar petrecerea la restaurantul ''El convent''.

Printre invitaţi s-au aflat portarul Víctor Valdes, alături de soţia sa, Yolanda Carmona, mijlocaşul Sergio Busquets, dar şi foştii jucători ai FC Barcelona, Santi Ezquerro, Oleguer Presas, Gabri García şi Albert Jorquera, precum şi fostul fotbalist al Athletic de Bilbao Joseba Etxeberría.

Ultimii sosiţi, alături de partenerele lor, au fost Cesc Fábregas, Leo Messi, Javier Mascherano, Pedro Rodriguez, Jordi Alba şi Andrés Iniesta, care au venit într-un autocar.

În schimb, nu au fost prezenţi Carles Puyol, aflat în vacanţă cu logodnica Vanessa Lorenzo, şi Gerard Pique, care este la Los Angeles alături de Shakira şi de fiul lor, Milan. Un alt absent important a fost portarul echipei Real Madrid, Iker Casillas, prieten de mulţi ani cu Xavi. Acesta s-a scuzat, motivând că a avut un sezon dificil şi are nevoie de relaxare şi linişte alături de Sara Carbonero, mai ales după ce au apărut informaţii privind faptul că jurnalista ar fi încărcinată.

Xavi Hernandez şi Nuria au decis să doneze darul de nuntă spitalului San Joan de Deu din Barcelona, iar luna de miere o vor petrece în Insulele Seychelles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici