Zico a demisionat din postul de selecţioner al Irakului

Antrenorul brazilian Zico a trimis, marţi, o scrisoare de demisie din funcţia de selecţioner al Irakului, pe care îl deţinea de un an şi jumătate, invocând încălcări în contract din partea federaţiei irakiene (IFA).

96 afișări
Imaginea articolului Zico a demisionat din postul de selecţioner al Irakului

Zico a demisionat din postul de selecţioner al Irakului (Imagine: AFP . MediafaxFoto)

"Vă informez că am trimit o scrisoare la FIFA şi federaţiei irakiene în care consider contractul meu reziliat, din cauza nerespectării termenilor de către (IFA). Curând voi oferi mai multe informaţii", a declarata Zico pe site-ul său oficial.

"Nu pot rămâne într-un loc în care sunt stresat. Prefer să am grijă de sănătatea mea", a declarat Zico pentru site-ul globoesporte.com.

Fostul fotbalist brazilian (59 de ani) a fost numit selecţioner al Irakului în 2011.

Zico a mai antrenat naţionala Japoniei, dar şi echipele Fenerbahçe sau ŢSKA Moscova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici