Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid: Sunt unele momente în care nu poţi înţelege fotbalul

Zinedine Zidane s-a prezentat descumpănit la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Espanyol, pierdut de Real Madrid cu 1-0. Tehnicianul francez a spus că sunt unele momente când efectiv nu înţelege fotbalul.

307 afișări
Imaginea articolului Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid: Sunt unele momente în care nu poţi înţelege fotbalul

Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid: Sunt unele momente în care nu poţi înţelege fotbalul

Espanyol s-a impus graţie unui gol marcat de Gerard Moreno în minutul 90+3, iar campioana en-titre poate pierde locul 3 în cazul în care Valencia se impune la Bilbao.

"Sunt unele momente în care nu poţi înţelege fotbalul. Trebuie să accepţi astfel de momente. După cinci meciuri cu rezultate bune şi un joc îmbucurător, n-am reuşit să confirmăm din nou. Espanyol a avut puţine ocazii, nu meritam să pierdem. Am căutat victoria, dar am cedat pe final".

Zidane a fost întrebat şi despre starea lui Neymar, care nu doar că va rata returul cu Real, din optimile Ligii, dar va lipsi între şase şi opt săptămâni: "Trebuie să aşteptăm un verdict final. Ştim că s-a accidentat, dar rămâne de văzut dacă se va opera sau nu", a spus Zidane, în cadrul conferinţei de presă.

În urma acestui rezultat, Real Madrid rămâne pe locul trei, cu 51 de puncte, dar Valencia poate urca peste trupa lui Zidane, în cazul unui succes la Bilbao cu Athletic. Atletico se poate distanţa de asemenea, urmând să joace cu Leganes pe Wanda Metropolitano. Barcelona are un avans liniştitor în fruntea campionatului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici