Zlatan Ibrahimovic câştigă de unul singur meciul cu Sassuolo. Dubla suedezului o urcă pe AC Milan pe locul 5 în Italia

  • Zlatan Ibrahimovic a fost omul meciului în Sassuolo - AC Milan
  • Suedezul a marcat o dublă
  • Vlad Chiricheş nu a fost prezent în lotul lui Sassuolo
1227 afișări
Imaginea articolului Zlatan Ibrahimovic câştigă de unul singur meciul cu Sassuolo. Dubla suedezului o urcă pe AC Milan pe locul 5 în Italia

Sursa foto: profimedia

AC Milan s-a impus în deplasarea de la Sassuolo cu scorul de 2 la 1 graţie reuşitelor lui Zlatan Ibrahimovic. Prima repriză a început cu suedezul în prim plan, pentru că în minutul 19 a deschis scorul pentru Milan.

Caputo avea să aducă egalarea din penalty pentru gazde în minutul 42. În prelungirile primei reprize, Ibrahimovic semna dubla şi stabilea scorul final.

Repriza secundă a fost marcată de mai multe schimbări pentru ambele echipe, dar scorul a rămas la fel. Vlad Chiricheş nu a fost prezent în lotul lui Sassuolo pentru această partidă.

AC Milan urcă pe 5 în Italia şi speră ca în următoarele etape să se menţină pentru a prinde un loc în competiţiile europene.


Rezultatele etapei 35 în Serie A


21.07. 20:30 Atalanta 1 - 0 Bologna (0 - 0)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici