Cadavrul unui extraterestru, descoperit în Siberia. Real sau fals? - VIDEO

Cadavrul unui presupus extraterestru a fost descoperit îngropat în zăpadă în oraşul rusesc Irkutsk, iar filmuleţul postat pe Youtube în care sunt prezentate rămăşiţele face senzaţie pe internet.

486 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui extraterestru, descoperit în Siberia. Real sau fals? - VIDEO

Cadavrul unui extraterestru, descoperit în Siberia. Real sau fals?

Creatura, care măsoară aproximativ 60 de centimetri, este asemănătoare extratereştrilor din filme. Are craniul mare, ochii bulbucaţi, gura mică, iar o parte din piciorul drept îi lipseşte.

Fanii poveştilor cu extratereştri cred că această creatură a fost pierdută de o navă după un accident sau că a fost uitată de experţii militari ruşi în timp ce curăţau terenul după un accident, scrie dailymail.co.uk.

"Nu ne venea să credem când am văzut. Ceea ce era înspăimântător era că nu am văzut nicio navă spaţială. Probabil aceasta a fost luată, iar cadavrul a fost uitat", a declarat Igor Molovic, unul dintre ruşii care au descoperit extraterestrul.

Există însă şi multe persoane care consideră înregistrarea descoperirii un fals, iar cadavrul extraterestrului doar o păpuşă bine lucrată.

Zona în care a fost făcută descoperirea este cunoscută pentru apariţiile ciudate frecvente raportate. Luna trecută, în apropierea oraşului Irkutsk a fost văzută o navă extraterestră.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici