TOTUL DESPRE SEX  Condimentează-ţi viaţa sexuală! Şase sfaturi eficiente pentru a-ţi recâştiga încrederea sexuală

În ultima vreme, mulţi bărbaţi se plâng că nu mai pot ejacula, iar femeile nu mai pot avea orgasm în urma unui act sexual avut cu un partener. Cauzele pot varia: de la traumele emoţionale din trecut, stresul cotidian şi lipsa de încredere în sine la lipsa de mişcare sau fanteziile sexuale nesatisfăcute.

6807 afișări
Imaginea articolului Condimentează-ţi viaţa sexuală! Şase sfaturi eficiente pentru a-ţi recâştiga încrederea sexuală

Hepta

A fi încrezător în pat poate face sexul mai plăcut pentru parteneri. Când participi activ şi preiei controlul, încurajează partenerul tău să facă acelaşi lucru.

Dar multor oameni tind să le lipsească încrederea sexuală. Acest lucru ar putea fi atribuit mai multor motive. S-ar putea să nu-ţi placă felul în care arăţi. Relaţiile traumatice din trecut ar putea fi un alt motiv. Nesiguranţa generală, conştiinţa de sine şi trauma emoţională ar putea duce, de asemenea, la zdrobirea încrederii sexuale.

Iată cinci sfaturi simple şi eficiente care vă pot ajuta să vă recăpătaţi încrederea sexuală.

VORBEŞTE CU PARTENERUL 

Comunicarea este fundamentul oricărei relaţii. Vorbeşte cu partenerul tău şi discută cum te simţi şi care crezi că ar putea fi cauza. Un partener iubitor va înţelege cu siguranţă situaţia şi, de asemenea, vă va ajuta să vă sporiţi încrederea. Dacă partenerul nu are compasiune, cu siguranţă nu este suficient de bun pentru tine.

CUNOAŞTE-TE MAI BINE

Este extrem de important să fii conştient de sine şi asta se aplică şi situaţiei sexuale. Priveşte în tine pentru a afla motivele lipsei de încredere. Petrece puţin timp singur şi cunoaşte-te la nivel intim. Cu această introspecţie, s-ar putea să faci câteva descoperiri importante pentru viaţa ta sexuală.


FII PREZENT ÎN MOMENT

Mintea ta nu ar trebui să rătăcească şi să fie mereu axată pe problemele din viaţa personală sau profesională în timp ce faci dragoste. Încercaţi să fiţi mai prezent în acest moment şi bucuraţi-vă de dragoste. O minte tulburată de stresul cotidian ne afectează şi sănătatea fizică.

SCAPĂ DE TRAUMA EMOŢIONALĂ

Traumele emoţionale din relaţiile tale anterioare, din copilărie sau din orice eveniment tragic din viaţa ta îţi pot afecta, de asemenea, performanţa. Este recomandat să renunţi să te mai gândeşti la trecut, deoarece nu îţi afectează doar mintea, ci şi sănătatea fizică şi sexuală. De asemenea, ia în considerare vizitarea unui terapeut pentru a te ajuta.

CONDIMENTEAZĂ-ŢI VIAŢA SEXUALĂ

Sexul poate deveni plictisitor după un timp dacă este monoton. Îl poţi condimenta în diferite moduri, cum ar fi împlinirea unor fantezii, folosirea jucăriilor sexuale,  jocurile de rol, îmbrăcarea unor costume sexy şi multe altele. Discută interesele cu partenerul şi exploraţi împreună noi tărâmuri ale lumii sexuale prin satisfacerea fetish-urilor, dar care să nu fie  dureroase şi fatale.

Satisfacerea unor fantezii vă va creşte nivelul de entuziasm.

MERGI LA SALĂ

În cele din urmă, dacă nu te simţi încrezător în propriul tău corp, ar trebui să faci ceva în privinţa asta. Puteţi începe să mergeţi la o sală de sport sau să începeţi să vă antrenaţi chiar acasă. Acest lucru este recomandat nu numai pentru a schimba felul în care arată corpul, ci şi pentru a vă proteja sănătatea. 

 

 

Sursa - News18

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici