Cum te poţi îmbolnăvi de pe internet?

Accesul rapid şi foarte uşor pe internet la informaţiile din domeniul medical ne pot face să devenim ipohondri şi să trăim cu frica permanentă că suferim de unele dintre cele mai cumplite boli, avertizează medicii citaţi de ediţia on-line a cotidianului Telegraph. Astfel, cercetătorii au ajuns să vorbească acum de un nou sindrom, şi anume "cyperhondria", informează "Gândul".

46 afișări
Imaginea articolului Cum te poţi îmbolnăvi de pe internet?

Cum te poţi îmbolnăvi de pe internet? (Imagine: Gândul)

Medicii susţin că uşurinţa cu care pot fi găsite pe internet tot felul de informaţii medicale nu este tocmai în beneficiul celor interesaţi de astfel de subiecte.

Citeşte mai multe despre riscul îmbolnăvirii de pe Internet pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici