Dieta Atkins: Cum să slăbeşti mâncând orice şi oricând

Regimul alimentar cunoscut drept dieta Atkins se bazează pe consumul de alimente grase fără niciun fel de restricţie. Această dietă promovează consumul de proteine de origine animală, în detrimentul mineralelor şi vitaminelor.

903 afișări
Imaginea articolului Dieta Atkins: Cum să slăbeşti mâncând orice şi oricând

Dieta Atkins: Cum să slăbeşti mâncând orice şi oricând (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Persoanele care urmează această cură trebuie să scadă şi să crească controlat cantităţile de carbohidraţi din alimentaţia zilnică. În clasa alimentelor care au un aport mare de carbohidraţi se numără toate produsele de patiserie, pâinea, pastele făinoase, precum şi toate fructele şi legumele care au conţinut ridicat de zahăr.

În acelaşi timp, consumul de băuturi carbogazoase şi dulciuri va fi limitat drastic şi chiar exclus. Medicii nutriţionişti precizează că dieta Atkins este un regim alimentar total dezechilibrat. Această cură promite o scădere drastică în greutate în numai două-trei săptămâni. Masa corporală scade procentual cu indici cuprinşi între 3,5% şi 8%.

Află care sunt etapele dietei pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici