Dr. Denisa Zaharia – “Aparatul dentar transparent, folosit şi de Khloe Kardashian, Justin Bieber sau Eva Longoria – vedeta anului 2022 in ortodontie”

Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog, specializat în ortodonţie, preconizează în România anului 2022 o creştere de 30% la cererea de aparate dentare cu aliniatori transparenţi, urmand trendul confirmat de studiile mondiale care arată o multiplicare de 3 ori a acestor tratamente ortodontice revoluţionare la nivelul întregii lumi.

198 afișări
Imaginea articolului Dr. Denisa Zaharia – “Aparatul dentar transparent, folosit şi de Khloe Kardashian, Justin Bieber sau Eva Longoria – vedeta anului 2022 in ortodontie”

Dr. Denisa Zaharia – “Aparatul dentar transparent, folosit şi de Khloe Kardashian, Justin Bieber sau Eva Longoria – vedeta anului 2022 in ortodontie”

Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog, specializat în ortodonţie, preconizează în România anului 2022 o creştere de 30% la cererea de aparate dentare cu aliniatori transparenţi, urmand trendul confirmat de studiile mondiale care arată o multiplicare de 3 ori a acestor tratamente ortodontice revoluţionare la nivelul întregii lumi.

„Categoric tratamentul ortodontic cu aparat invizibil este „vedeta” printre trendurile stomatologice ale anului 2022. Şi nu este exagerat să folosesc acest termen, pentru că el este „vedetă” atât prin calităţile estetice, tehnologice şi medicale, dar şi prin lista de personalităţi publice celebre care au ales să le poarte. Khloe Kardashian, Justin Bieber, Katherine Heigle, Tom Cruise, Serenna Williams, Eva Longoria sunt parte din celebrităţile care au avut tratament cu aliniatori şi acum zâmbesc perfect. Însă cel mai interesant este că nu trebuie să fii o celebritate ca să poţi beneficia de tratamentul cu gutiere transparente, el este o opţiune şi în România pentru cei care vor să îşi îmbunătăţească zâmbetul utilizând dispozitive complet transparente care nu interferează cu alimentaţia, igiena şi viaţa de zi cu zi.”, declară dr. Denisa Zaharia proaspăt întoarsă de la un curs avansat de ortodonţie international, unde lectori recunoscuţi internaţional au prezentat perspectivele şi progresele tratamentelor revoluţionare cu aliniatori transparenţi la nivel mondial. 

Tratamentele de estetică dentară şi cele ortodontice cu aparate transparente au fost printre cele mai accesate servicii medicale în stomatologia din România anul trecut, trend despre care dr. Denisa Zaharia spune că este justificat prin rezultate, eficienţă si confortul pacientului.

 „Cred că segmentul apartelor dentare transparente va avea o pondere foarte mare anul care vine, iar tendinţa va fi să înlocuiască aparatele clasice cu bracket-uri. Aceste gutiere au apărut în jurul anilor 2000 cu o utilizare limitată, dar evoluţia tehnologică a făcut ca aceste tratamente cu aliniatori să devină extrem de precise, eficiente, cu o utilizare foarte largă. Faţă de cele clasice, ele:

- sunt complet transparente, invizibile, detaşabile, pot fi îndepărtate cu uşurinţă atunci când mănânci şi te igienizezi sau când doreşti să participi la un eveniment fără să apari cu aparat dentar.

- se proiectează computerizat 3D şi se printează prin tehnologie 3D, astfel că pacientul poate să previzualizeze modul în care dinţii lui se deplasează pas cu pas până la rezultatul final.

- disconfortul este unul redus si pacientul câştigă timp prin faptul că poate merge la consult doar o data la 2-4 luni.”, explică dr. Denisa Zaharia beneficiile aparatelor dentare cu aliniatori invizibili.

Procesul de aplicare, dar şi de urmărire a eficienţei aparatelor cu aliniatori transparenţi este unul extrem de simplu, precis şi comod, potrivit dr. Denisa Zaharia, medic ortodont respectat, cu experienţă de peste 20 de ani în stomatologia din România şi fondator al unor clinici de top din Bucureşti: „Sunt 5 paşi clari în acest proces ortodontic atât de accesat în întreaga lume şi disponibil şi în România:

  • 1.Prima etapă cuprinde amprentarea digitală a arcadelor prin scanare intraorală şi investigaţiile pacientului, cu radiografii şi fotografii;
  • 2. Pe baza informaţiilor, se realizeaza planul de tratament 3D, care îi este prezentat pacientului, el previzualizează pas cu pas modul în care se vor deplasa dinţii până la rezultatul final;
  • 3. Dupa acceptarea planului, urmeaza printarea 3 D a gutierelor;
  • 4. Şedinţa de aplicare şi training de folosire şi îngrijire;
  • 5. Supervizarea tratamentului. Pacientul este rechemat la control la 2-4 luni.”, explică dr. Denisa Zaharia, stomatolog cu un portofoliu de peste 4000 de tratamente ortodontice finalizate cu succes.   

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici