Fotografii cu extratereştri? Imagini exotice din lumea insectelor

Aceste insecte cu aspect bizar, care arată ca nişte monştri de pe alte planete, trăiesc, de fapt, chiar aici, pe Pământ. Fotograful Rundstedt Rovillos a surprins aceste exotice creaturi în Manila, Filipine. Imaginile sale incredibile arată detalii care nu pot fi observate cu ochiul liber.

2569 afișări
Imaginea articolului Fotografii cu extratereştri? Imagini exotice din lumea insectelor

Fotografii cu extratereştri? Imagini exotice din lumea insectelor (Imagine: Daily Mail)

Colecţia de imagini cuprinde specii de viespi, omizi şi gândaci care par complet străini de lumea noastră, informează Daily Mail. O omidă, de exemplu, seamănă mai mult cu un balaur. Capul unei alte insecte arată ca o cireaşă, în timp ce alta are capul colorat ca o piele de leopard.

GALERIE FOTO

O altă insectă seamănă cu o pasăre cu cioc lung, însă la o privire mai atentă se poate vedea că de fapt ciocul este coada.

Rundstedt Rovillos, în vârstă de 40 de ani, este din Quezon City, Filipine, şi a început fotografierea insectelor în urmă cu cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici