În 2022, Arcadia a realizat o premieră în Europa prin inaugurarea Spitalului de Recuperare Medicală

  • În 2022, în Spitalul de Cardiologie Arcadia, au fost realizate peste 3.500 de proceduri de cardiologie intervenţională.
  • Portofoliul Spitalului de Cardiologie medicală şi intervenţională Arcadia s-a extins, prin adăugarea de servicii medicale de electrofiziologie: ablaţia cu radiofrecvenţă pentru aritmii cardiace, implantare, interogare şi programare stimulator cardiac şi defibrilator cardiac/dispozitiv pentru resincronizare cardiacă.
  • Anul trecut, peste 1.300 de bebeluşi au fost aduşi pe lume în siguranţă în Maternitatea Arcadia.
  • Echipele medicale Arcadia au realizat 9.500 de intervenţii chirurgicale complexe, din peste 20 de specialităţi, în siguranţă totală pentru pacienţi.
604 afișări
Imaginea articolului În 2022, Arcadia a realizat o premieră în Europa prin inaugurarea Spitalului de Recuperare Medicală

Anul 2022 a însemnat şi peste 1.400.000 de servicii medicale de policlinică acordate pacienţilor Arcadia

Cel mai mare furnizor de servicii medicale private din regiunea Moldovei, Arcadia Spitale şi Centre Medicale, a încheiat anul 2022 cu o premieră medicală în Europa prin inaugurarea Spitalului de Recuperare Medicală, dar şi cu aproape 1.5 milioane de pacienţi care au trecut pragul policlinicilor şi spitalelor Arcadia. 

Cu o strategie investiţională constantă, reţeaua Arcadia a continuat să dezvolte specialităţile cheie din clinici şi spitale, pentru a garanta accesul pacienţilor la servicii de cea mai înaltă calitate, în siguranţă. De asemenea, echipele medicale Arcadia au continuat să trateze pacienţii cu respectul pe care îl merită, oferindu-le încrederea şi susţinerea de care au nevoie, căutând să vindece nu doar afecţiunea, ci şi cauza.

 

Arcadia: un întreg sistem de sănătate

Inaugurat în 2022, Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia, cea mai complexă soluţie pentru recuperare medicală din Europa, a însemnat o şansă reală la o nouă viaţă pentru primii 94 de pacienţi internaţi deja. Cu vârste cuprinse între 12 şi 75 de ani, pacienţii urmează planuri individuale de recuperare bazate pe tehnologie robotizată de ultimă generaţie.

Cu o investiţie totală de peste 20 milioane de euro, Spitalul de Recuperare Medicală este dedicat pacienţilor cu afecţiuni post traumatice, musculoscheletale, afecţiuni reumatismale inflamatorii, cardiovasculare, respiratorii, afecţiuni neurologice şi neuromotorii care au nevoie de recuperare medicală pentru a-şi redobândi mobilitatea şi capacitatea de a se mişca independent.

„Spitalul a fost gândit pentru a răspunde tuturor nevoilor pacienţilor noştri, printr-un circuit unic, ce începe cu o evaluare complexă medicală şi personală şi continuă cu sesiuni de discuţii şi un plan aplicat şi individual de recuperare medicală pentru fiecare persoană în parte. Tot procesul de recuperare se realizează în echipa extinsă medic-pacient-familie, pentru a ne asigura că pacienţii beneficiază de suportul medical şi emoţional de care au nevoie. 

Cu o investiţie de peste 20 de milioane de euro, am dotat Spitalul cu sisteme robotizate de ultimă generaţie, având la bază factorii esenţiali în recuperare: intensitate extinsă, modalitate de tratament adaptată şi funcţională, o terapie motivantă şi antrenantă pentru pacient. În acelaşi timp, am continuat investiţiile în întreaga reţea medicală Arcadia, în sprijinul întregii comunităţi”, menţionează Dan Fiterman, General Manager Arcadia – Spitale şi Centre Medicale.

Tot în 2022, a fost inaugurat un nou concept de sănătate şi frumuseţe, Arcadia Medical Beauty. Raluca Fiterman, CEO Arcadia – Spitale şi Centre Medicale: „În cadrul acestui concept, îmbinăm tehnologia de ultimă generaţie cu pasiunea pentru frumuseţe şi sănătate. Prin planuri individualizate, intervenţii de chirurgie estetică şi tratamente nechirurgicale cu cele mai spectaculoase tehnologii din lume suntem împreună pe un drum unic către sănătate şi stare de bine.

În plus, anul trecut, am întâmpinat în Maternitatea Arcadia peste 1.300 de bebeluşi şi ne-am asigurat că am putut fi cel mai bun prieten al mamei şi copilului în primele zile ale unui nou început.”

În Reţeaua Medicală Arcadia, fiecare gest medical sigur este dublat de bucuria de a fi alături de ceilalţi prin consultaţii şi investigaţii performante şi soluţii de sănătate personalizate. Astfel, în 2022 s-au realizat peste 3.500 de proceduri de cardiologie intervenţională în Spitalul de Cardiologie Arcadia, iar în Centrele de Imagistică Medicală au avut loc peste 65.000 investigaţii complexe, indispensabile pentru un circuit medical corect al pacientului. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici