NASA anunţă joi o descoperire importantă în domeniul astrobiologiei

NASA va organiza, joi, la ora 21.00 (ora României), o conferinţă de presă pentru a prezenta o descoperire importantă din domeniul astrobiologiei, care va avea "un impact major asupra programelor de căutare a dovezilor referitoare la existenţa vieţii extraterestre", informează nasa.gov.

42 afișări
Imaginea articolului NASA anunţă joi o descoperire importantă în domeniul astrobiologiei

NASA anunţă joi o descoperire importantă în domeniul astrobiologiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astrobiologia este ştiinţa care studiază originea, evoluţia, distribuţia şi viitorul vieţii în Univers.

Potrivit comunicatului postat pe site-ul agenţiei spaţiale americane, conferinţa de presă va avea loc la sediul general al NASA din Washington. Evenimentul va fi transmis în direct de postul NASA TV şi pe site-ul http://www.nasa.gov.

La această conferinţă de presă vor participa Mary Voytek, directoarea Programului de astrobiologie din cadrul NASA, Felisa Wolfe-Simon, cercetător în cadrul aceluiaşi departament, Pamela Conrad, astrobiolog la Goddard Space Flight Center, Steven Benner, cercetător şi membru al Foundation for Applied Molecular Evolution şi James Elser, profesor la Arizona State University.

Pe 15 noiembrie, NASA a anunţat, tot printr-o conferinţă de presă extraordinară, descoperirea celei mai tinere găuri negre din vecinătatea Terrei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici