Samsung lansează, miercuri, modelele Galaxy 8, după ce au fost dezvăluite informaţii şi poze

Samsung va prezenta, miercuri, 29 martie, în cadrul unei conferinţe, modelele Galaxy S8 şi S8 Plus, după ce o serie de imagini şi informaţii despre caracteristicile produsului au fost deja dezvăluite la începutul lunii, scrie publicaţia Forbes.

2717 afișări
Imaginea articolului Samsung lansează, miercuri, modelele Galaxy 8, după ce au fost dezvăluite informaţii şi poze

Samsung lansează, miercuri, modelele Galaxy 8, după ce au fost dezvăluite informaţii şi poze (Imagine: Youtube)

Site-ul de tehnologie WinFuture a obţinut informaţii despre specificaţiile modelelor S8 şi Galaxy S8 Plus şi chiar imaginile oficiale ale smartphone-urilor pe care Samsung vrea să le prezinte la conferinţa de presă, notează Forbes.

Galaxy S8 are un display de 5,8 inchi, comparativ cu display-ul de 5,1 inchi pe care îl are S7. Galaxy S8 Plus are dimensiunea display-ului de 6,2 inchi, faţă de 5,5 inchi, dimensiunea modelului Galaxy S7 Edge. Display-ul curbat OLED va fi folosit pentru ambele modele Galaxy S pentru prima dată.

Potrivit Forbes, noile modele nu vor mai avea butonul fizic „home”, dar ecranul rezistent la apă şi la praf va rămâne.

Ambele modele au un scaner de amprentă şi vor fi dotate cu recunoaşterea gesturilor pentru prima dată, inclusiv gesturi care pot fi programate pentru a putea deschide anumite aplicaţii.

Un scaner pentru iris este montat pe ambele telefoane, pentru a îmbunătăţi securitatea şi a reduce dependenţa de scanerul de amprentă.

Camerele frontale sunt actualizate la 8 MP, iar cele din spate rămân la 12 MP.

Preţul european va fi de 799 de euro pentru Galaxy S8 şi 899 pentru Galaxy S8 Plus, scrie Forbes.

Culorile disponibile în momentul lansării pentru modelele Galaxy 8 sunt negru, albastru, auriu, gri orhidee şi argintiu.

De obicei, Samsung îşi lansează modelele de linie la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile, de la Barcelona, dar Samsung a anunţat că va amâna lansarea modelului S8 după problemele raportate de Note 7. Gigantul IT a fost nevoit să cheme 2,5 milioane de modele Galaxy Note 7 şi să oprească producţia după ce câteva telefoane au luat foc din cauza bateriei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici