Vezi aici simptome care pot ascunde boli serioase

Unele boli se instaleaza lent, pe ascuns, fără să ne dăm seama ce se întâmplă. Iar când ajungem la medic, descoperim că este deja târziu. Iată câteva simptome care ar trebui să-ţi atragă atenţia:

89 afișări
Imaginea articolului Vezi aici simptome care pot ascunde boli serioase

Vezi aici simptome care pot ascunde boli serioase

- Tuse constantă. Ar putea fi orice, de la tuberculoză, infecţie pulmonară, până la cancer de plămâni.

- Dureri in piept. Ar putea fi cauzate de simple arsuri pe tractul digestiv sau ar putea ascunde probleme cardiace. Dacă pe lângă durerile în piept mai simţi şi un disconfort în braţul stâng, mergi direct la urgenţe. S-ar putea să fi suferit deja un atac de cord!

- Transpiraţii nocturne. Transpiraţia abundentă pe timpul nopţii nu este normală atunci când apare în mod constant. Aceasta ar putea fi un simptom al tuberculozei, SIDA sau al cancerului limfatic.

Citeşte mai multe pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici