Actorul Danny Aiello, nominalizat la Oscar, a murit la vârsta de 86 de ani

Actorul Danny Aiello, cunoscut pentru rolurile sale în „Naşul 2” şi „A fost odată în America”, a murit la vârsta de 86 de ani după o scurtă suferinţă, a precizat un purtător de cuvânt pentru CBS.

6050 afișări
Imaginea articolului Actorul Danny Aiello, nominalizat la Oscar, a murit la vârsta de 86 de ani

Actorul Danny Aiello, nominalizat la Oscar, a murit la vârsta de 86 de ani

Danny Aiello şi-a început cariera la Hollywood în anii '70 şi s-a remarcat în faţa publicului pentru rolurile sale de gangster. A fost nominalizat la Oscar pentru rolul din „Pizzeria lui Sal”.

Artista Cher s-a declarat profund îndurerată de moartea actorului alături de care a jucat în filmul „Moonstruck”. A fost „un geniu al comediei", a scris artista pe Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
actor,
oscar,
moarte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici