Al cincilea judeţ sub cod Roşu, într-o singură zi. Cod Roşu de furtună, acum, în judeţul Hunedoara

Meteorologii au instituit o alertă METEO de tipul cod Roşu de averse torenţiale şi grindină în judeţul Hunedoara.

6985 afișări
Imaginea articolului Al cincilea judeţ sub cod Roşu, într-o singură zi. Cod Roşu de furtună, acum, în judeţul Hunedoara

Al cincilea judeţ sub cod Roşu într-o singură zi. Cod Roşu de furtună, acum, în judeţul Hunedoara

Avertizarea este valabilă sâmbătă, până la ora 21.30.

Sunt vizate localităţile Haţeg, Pui, Râu de Mori, Sântămăria-Orlea, Sălaşu de Sus, Densuş, Toteşti, Răchitova, Sarmizegetusa şi General Berthelot din judeţul Hunedoara .

Meteorologii anunţă că vor fi averse torenţiale care vor avea peste 40...50l/mp, frecvente descărcări electrice, vijeli şi grindină.

Meteorologii au instituit, sămbătă, avertizări de tipul cod roşu de vijelii cu grindină şi averse în judeţele Cluj, Tulcea, Prahova şi Buzău. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici