Care este videoclipul de pe YouTube care a atins 10 miliarde de vizualizări

Cântecul pentri copii „Baby Shark" a atins 10 miliarde de vizualizări pe YouTube, fiind cel mai vizionat videoclip de pe platformă, un record pe care l-a stabilit în noiembrie 2020, precum şi singurul care a atins acest număr de vizionări, anunţă CNN.

4155 afișări
Imaginea articolului Care este videoclipul de pe YouTube care a atins 10 miliarde de vizualizări

Cântecul, conceput de compania educaţională sud-coreeană Pinkfong şi interpretat de cântăreaţa americană de origine coreeană Hope Segoine, a debutat în 2016 şi a fost un hit viral în Asia.

De atunci, s-a transformat într-o emisiune TV Nickelodeon, într-o marcă de cereale, într-un spectacol live şi în strigătul echipei Washington Nationals pe parcursul sezonului în care au câştigat World Series. La un moment dat, a intrat chiar în Billboard Top 40 şi a inspirat cântecul lui Jamie Tartt din emisiunea "Ted Lasso" de pe Apple TV+.

Succesul cântecului a fost oarecum accidental: în 2019, Bin Jeong, CEO-ul american al Pinkfong, a declarat pentru CNN că firma nu se aştepta ca acesta să capete amploare aşa cum a făcut-o, spunând că "cei care reuşesc, reuşesc pe cont propriu".

Pentru a sărbători, Pinkfong a invitat copiii din întreaga lume să împărtăşească cu compania momentele lor de "Baby Shark Dance".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici