Comoara de 1 milion de dolari ascunsă în Munţii Stâncoşi a fost, în sfârşit, GĂSITĂ

4935 afișări
Imaginea articolului Comoara de 1 milion de dolari ascunsă în Munţii Stâncoşi a fost, în sfârşit, GĂSITĂ

Comoara de 1 milion de dolari ascunsă în Munţii Stâncoşi a fost, în sfârşit, găsită

În urmă cu 10 ani, Forrest Fenn, un milionar şi colecţionar de artă excentric, a îngropat o comoară în Munţii Stâncoşi. Cufărul de bronz este plin monede de aur, bijuterii şi alte obiecte valoroase şi valorează în jur de 1 milion de dolari. Colecţionarul, acum în vârstă de 89 de ani, a postat o poezie de 24 de versuri în care au fost ascunse indiciile pentru găsirea comorii.

În ultimul deceniu, mii de căutători au luat la pas munţi, în speranţa că se vor îmbogăţăţi. Ieri, aventura a luat sfârţit: Forrest Fenn a anunţat că obiectele extrem de valoroase au fost găsite. Cel care a rezolvat misterul i-a trimis lui Fenn o fotografie care îi dovedeşte succesul şi a cerut ca numele să nu îi fie divulgat.
 
Mulţi curioşi au renunţat la job-uri pentru a se dedica acestei aventuri, alţii şi-au epuizat toate economiile, iar alţii au renunţat rapid, crezând că este vorba de o farsă.
 
Întrebat cum se simte acum, Fenn le-a răspuns jurnaliştilor: „Nu ştiu. Sunt şi vesel, şi trist. Sunt trist pentru că goana s-a terminat.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici