IMAGINI VIDEO de la scena morţii lui Prince, făcute publice de poliţie

Înregistrări video şi fotografii realizate de poliţia americană în locuinţa lui Prince din Minneapolis, după ce acesta a fost descoperit decedat, pe 21 aprilie 2016, au fost făcute publice, după ce procuratura a anunţat că nicio persoană nu va fi pusă sub acuzare pentru moartea acestuia.

18517 afișări
Imaginea articolului IMAGINI VIDEO de la scena morţii lui Prince, făcute publice de poliţie

IMAGINI VIDEO de la scena morţii lui Prince, făcute publice de poliţie

Prince a murit din cauza unei supradoze accidentale de fentanil, astfel că nicio persoană nu va fi pusă sub acuzare, a anunţat, joi după-amiază, Procuratura din Minnesota, conform CNN.

"Prince nu avea idee că lua o tabletă contrafăcută, care putea să îi provoace moartea", a declarat procurorul Mark Metz, din comitatul Carver.

Procurorul a precizat că nu există dovezi referitoare la modul în care artistul obţinuse tabletele de fentanil, astfel că nu vor fi formulate acuzaţii penale în acest caz.

După acest anunţ, poliţia a făcut publice mai multe înregistrări video şi audio şi fotografii realizate la reşedinţa lui Prince, Paisley Park, după moartea artistului.

Prince a fost descoperit în faţa uşii unui lift din casa sa. Restul înregistrării video prezintă zona în care acesta a fost găsit decedat, seiful, în care se aflau înregistrările lui şi sume mari de bani, şi echipamentul pentru înregistrări muzicale. Într-o fotografie se poate vedea o pudră albă vărsată pe o masă, alături de o linguriţă îndoită, dar aceasta era doar un obiect de artă.

În imaginile difuzate de TMZ, corpul neînsufleţit al lui Prince este blurat.

Pe de altă parte, TMZ scrie că Sinead O'Connor a declarat poliţiei, în timpul anchetei asupra morţii artistului - înregistrarea audio fiind făcută publică tot de autorităţi -, că acesta, sub influenţa drogurilor puternice pe care le lua, era extrem de violent cu femeile, unele dintre acestea fiind chiar spitalizate. Cântăreaţa a declarat poliţiei că Prince a fost violent inclusiv cu ea.

Prince a murit pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani.

Prince Rogers Nelson, cunoscut sub numele de scenă Prince, născut pe 7 iunie 1958, a fost un cântăreţ, compozitor, actor şi multiinstrumentalist. Prince a fost recunoscut de întreaga lume pentru inovaţiile aduse în industria muzicii, dar şi pentru munca sa eclectică, prezenţa scenică excentrică şi stilul vocal unic. A fost văzut ca un pionier al "sunetului Minneapolis". Muzica sa îmbina genurile rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, psychedelia, jazz şi pop.

Albumul din 1979, care îi poartă numele, a fost premiat cu un disc de platină, iar materialul discografic "Purple Rain" şi filmul cu acelaşi titlu, lansate în 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial.

Un compozitor prolific, în anii 1980, Prince a compus şi produs melodii, deseori fără a-şi semna munca cu propriul nume, ci cu pseudonime.

Prince a vândut peste 100 de milioane de albume în toată lumea şi a câştigat opt premii Grammy, un Glob de Aur şi un Oscar.

Memoriile sale oficiale vor fi lansate la sfârşitul anului 2018, după cum a anunţat recent editorul Esther Newberg, de la ICM Partners, potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter. Prince a lucrat la acest volum, pentru care a încheiat un contract cu editura chiar în 2016, împreună cu scriitorul Dan Piepenbring.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici