Incendiu puternic la acoperişul Mănăstirii Râmeţ | FOTO

Pompierii din Alba intervin, vineri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul Mănăstirii Râmeţ, din judeţul Alba. Flăcările au cuprins acoperişul, care arde pe o suprafaţă de 600 mp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1164 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la acoperişul Mănăstirii Râmeţ | FOTO

Incendiu puternic la acoperişul Mănăstirii Râmeţ | FOTO

Un incendiu a izbucnit, vineri, la acoperişul Mănăstirii Râmeţ din judeţul Alba. Potrivit pompierilor, focul a distrus deja o suprafaţă de aproximativ 600 mp din acoperiş.

„Arde acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 400-600 mp. Intervine Detaşamentul Aiud în cooperare cu Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia. Forţe alocate: patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări de 42 m şi o motopompă de mare capacitate. Intervin de asemenea două autospeciale SMURD tip B2”, a declaratRadu Botezan, purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

El a mai spus că acţiunea de stingere este în derulare, iar forţele de intervenţie vor fi suplimentate gradual.

Potrivit ISU Alba, incendiul se manifestă la chilii, deocamdată sub tablă, fără flacără.

La locul intervenţiei se aşteaptă echipajul care va decoperta acoperişul.

Două autospeciale de la Turda se îndreaptă spre locul intervenţiei, pentru a veni în ajutorul colegilor din Alba.

Taguri:
incendiu,
mănăstire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici