Incident la Costineşti: Salvamar bătut de iubitul unei fete pe care a încercat să o salveze

Un salvamar care a încercat să salveze o fată ce risca să se înece pe plaja din Costineşti, din cauza curenţilor mării, a fost bătut de iubitul tinerei, un cetăţean marocan. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

28364 afișări
Imaginea articolului Incident la Costineşti: Salvamar bătut de iubitul unei fete pe care a încercat să o salveze

Incident şocant la Costieşti: Salvamar bătut de iubitul unei fete pe care a încercat să o salveze

Potrivit Poliţiei Constanţa, un salvamar din Costineşti, în vârstă de 43 de ani, a depus, duminică, plângere penală pe numele unui bărbat de 19 ani, spunând că l-a agresat.

Oamenii legii au stabilit că salvamarul ar fi strigat-o pe prietena tânărului, atenţionând-o pe aceasta să iasă din apă, întrucât existau curenţi puternici.

În urma unui conflict spontan, iubitul fetei, un cetăţean marocan, l-a lovit pe salvamar în zona feţei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Taguri:
salvamar,
bătaie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici