Lider ALDE Alba: Votez cu ambele mâini dacă se propune excluderea lui Daniel Constantin

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, vineri, că ar vota "cu ambele mâini" pentru excluderea lui Daniel Constantin din partid, considerând că actualul copreşedinte "face scandal ca să fie vizibil" şi că ar trebui lăsat "să fiarbă singur", transmite corespondentul MEDIAFAX.

1021 afișări
Imaginea articolului Lider ALDE Alba: Votez cu ambele mâini dacă se propune excluderea lui Daniel Constantin

Lider ALDE Alba: Votez cu ambele mâini dacă se propune excluderea lui Daniel Constantin

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Daniel Constantin face scandal să fie vizibil pentru că altfel nu-l bagă nimeni în seamă.

„De două săptămâni se tot vorbeşte, e cel mai arzător subiect şi cam neplăcut, comportamentul copreşedintelui Daniel Constantin. Prin tot ceea ce face domnul copreşedinte, sau fost copreşedinte, nu ştiu cum să-i spun, demonstrează cât este de mic, politic vorbind, bineînţeles. Dânsul a luat exemple din politică de la domnul Băsescu, dar a luat numai exemple negative. Ce a zis omul? Să fac şi eu un pic de scandal, să fiu şi eu vizibil, altfel nu mă bagă nimeni în seamă, nu mă văd la televizor (...). Eu cred că ar trebui să nu-i mai dăm atâta importanţă, să-l lăsăm să fiarbă singur”, a a declarat liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Lazăr a adăugat că speră ca în cazul lui Daniel Constantin să se întâmple asemenea zicalei ”Fiecare pasăre pe limba ei piere”.

Întrebat dacă se va face o propunere pentru excluderea acestuia din partid, Ioan Lazăr a declarat că nu are informaţii în acest sens, însă dacă se va întâmpla acest lucru va vota ”cu ambele mâini” pentru acest demers.

”Nu ştiu dacă este pe ordinea de zi de duminică (n.r. propunerea de excludere a lui Constantin). M-aş bucura dacă se va propune şi dacă se va aproba în Biroul Politic Naţional excluderea. Normal, va trebui propusă pentru Congres, dânsul fiind copreşedintele partidului. Cred că ar merita şi aşa ar trebui”, a mai spus Ioan Lazăr.

Întrebat dacă ALDE riscă o ruptură în cazul unei excluderi, Ioan Lazăr a spus că ”ruptura majoră” a fost făcută în urmă cu mai mult timp, iar din cauza lui Daniel Constantin „au fost semnalate divergenţe în mai toate organizaţiile din ţară”.

În urmă cu câteva zile Ioan Lazăr a declarat corespondentului MEDIAFAX că Daniel Constantin şi ”o gaşcă din fostul PC” se comportă în politică la fel ”ca limbricii din organism”, iar pentru a nu le da posibilitatea ”să elibereze toxine” ar trebui făcută ”o deparazitare la nivelul conducerii ALDE”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici