Marius Tucă Show, 25 februarie, în direct, la Aleph News. Invitaţi – Paula Tudorache, antreprenor, Chris Simion, regizor, şi Bogdan Cristian-Ion, medic

245 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show, 25 februarie, în direct, la Aleph News. Invitaţi – Paula Tudorache, antreprenor, Chris Simion, regizor, şi Bogdan Cristian-Ion, medic
Marius Tucă Show e în direct, diseară, de la şapte, pe Aleph News.
 
Paula Tudorache e proprietara unui butic senzaţional. De ani de zile, căutătorii de esenţe divine se duc direct la ţintă atunci când caută o licoare de calitate. Vine la Marius Tucă să ne spună povestea ceaiului.
 
Chris Simion vine la Aleph News aşa cum a fost dintotdeauna: autentică şi fără melodrame. O întâlnire fabuloasă cu un om frumos.
 
Medicul Bogdan Cristian-Ion aplică de ceva vreme terapia cu oxigen hiperbaric în România şi are rezultate excelente. Vine în studioul Aleph News să-ţi spună totul despre asta.
 
Marius Tucă Show, diseară de la şapte, în direct la Aleph News. Întâlniri cu oameni faini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici