Marius Tucă Show e în direct, la Aleph News. Invitaţ: Florentin Ţuca, avocat, şi Adrian Nicolae, actor, de la ora 19:00

181 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show e în direct, la Aleph News. Invitaţ: Florentin Ţuca, avocat, şi Adrian Nicolae, actor, de la ora 19:00

Marius Tucă Show e în direct,la Aleph News. Invitaţ: Florentin Ţuca, avocat, şi Adrian Nicolae, actor, de la ora 19:00

Marius Tucă Show e în direct,la Aleph News. Invitaţ: Florentin Ţuca, avocat, şi Adrian Nicolae, actor, de la ora 19:00

Lovitură de graţie în Dosarul „Ferma Băneasa". Judecătoarea Florentina Dragomir, cea care l-a condamnat pe avocatul apărării, Robert Roşu, la închisoare, recunoaşte că, la data pronunţării sentinţei, nu depusese jurământul la numirea în funcţia de judecător. Lucrul acesta atrage după sine nulitatea tuturor sentinţelor date de Dragomir. E un moment important pentru avocatul Robert Roşu, cel pentru nevinovăţia căruia colegul de breaslă Florentin Ţuca nu a încetat să pledeze.
 
De altfel, Florentin Ţuca vine diseară în studioul Marius Tucă să vorbească pe larg despre acest moment extrem de important. Este Robert Roşu la un pas de eliberare? Ce presupune jurământul unui judecător în exercitarea funcţiei sale? Afli diseară de la Florentin Ţuca, avocatul care nu cedează în faţa injustiţiei.
 
Trece lejer de la Mazilu la Moliere, de la Shakespeare la Mihail Sebastian, de la comic la grotesc la ridicol, la dramă. Jocul său e un desen fluid de umanitate şi conştiinţă, într-o societate mereu imperfectă.
 
Cum simte actorul Adrian Nicolae drama de a nu mai juca, într-o societate care şi-a executat cuminte cultura? Care este preţul acestei exorcizări ne-necesare? Cum vede el scoaterea textelor lui Shakespeare din programele şcolare?
 
Îl vezi diseară la Marius Tucă.
 
Marius Tucă Show, diseară, de la şapte, la Aleph News. "A fi sau a nu fi. Aceasta-i întrebarea / Mai vrednic, oare, e să rabzi în cuget / A vitregiei prăştii şi săgeţi / sau arma s-o ridici asupra mării de griji  / şi să le-o curmi? / Să mori, să dormi... Atât" 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici