Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

552 afișări

VIDEO: Gabriel Oprea poate fi urmărit penal. Senatorii au votat pentru solicitarea Justiţiei

Senatorii au aprobat, miercuri, solicitarea DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului UNPR, Gabriel Oprea, fost ministru de Interne, acuzat de abuz în serviciu, decizia fiind luată cu 102 voturi "pentru", 30 voturi "împotrivă" şi un vot a fost anulat.

Semnarea procotolului PSD-UNPR se amână. Oprea şi Dragnea, în biroul liderului de grup PSD

Semnarea protocolului de colaborare între PSD şi UNPR, programată să aibă loc miercuri, la ora 9.30, la Palatul Parlamentului, se amână, potrivit unor surse parlamentare, preşedintele PSD Liviu Dragnea şi preşedintele UNPR Gabriel Oprea aflându-se în biroul liderului de grup al PSD.

Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţia de procuror general a lui Tiberiu Niţu

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind eliberarea din funcţia de Procuror General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a lui Tiberiu Niţu, informează Administraţia Prezidenţială.

SCANDALUL cărţilor scrise în penitenciar: Guvernul suspendă, până în 1 septembrie, procedura reducerii pedepselor pentru deţinuţii "scriitori"

Guvernul a decis miercuri să suspende, până la 1 septembrie, prevederile privind posibilitatea deţinuţilor de a-şi micşora pedepsele cu 30 de zile pentru fiecare lucrare ştiinţifică scrisă în închisoare, au precizat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici