Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

587 afișări

Ultimul BILANŢ al accidentului rutier din Ploieşti: 5 persoane au murit, iar alte 28 sunt grav rănite, printre care şi un copil - FOTO, VIDEO

MAI a comunicat vineri ultimul bilanţ al accidentului rutier care s-a produs dimineaţa pe centura de vest a municipiului Ploieşti, acesta indicând 5 morţi şi 28 de grav răniţi, între cei grav răniţi fiind 11 bărbaţi, 16 femei şi un copil.

Gabriel Oprea, urmărit penal pentru abuz în serviciu în dosarul "Girofarul". Fostul ministru de Interne : "Cred în nevinovăţia mea" - VIDEO

Fostul ministru de interne, Gabriel Oprea a fost audiat vineri la DNA în dosarul "Girofarul". El a declarat, la ieşire, că a cerut în Parlament ridicarea imunităţii în cazul său deoarece crede în nevinovăţia sa. Potrivit DNA, Oprea este urmărit penal pentru abuz în serviciu, el folosind ilegal echipaje ale Poliţiei Rutiere pentru deplasări.

Preşedintele Curţii de Conturi: În ultimul deceniu bugetul a fost păgubit cu peste 2 miliarde euro

Bugetul de stat a fost fraudat în ultimii zece ani de 2,1 miliarde de euro, a declarat, vineri, Nicolae Văcăroiu, principalele cauze fiind corupţia, neglijenţa în serviciu şi schimbarea permanentă a legislaţiei.

ÎNTÂLNIRE ISTORICĂ: Vaticanul anunţă o întrevedere între Papa Francisc şi Patriarhul rus Kiril

Papa Francisc urmează să îl întâlnească pe Patriarhul Kiril, şeful Bisericii Ortodoxe ruse, într-o primă întâlnire istorică, anunţă Vaticanul, relatează BBC News în pagina electronică.

Hagi 51! "La mulţi ani, mister!" Ce i-a urat Ianis tatălui său. VIDEO

Gheorghe Hagi împlineşte astăzi 51 de ani, iar primii care i-au urat "La mulţi ani" liderului Generaţiei de Aur a României au fost chiar jucătorii Viitorului, prin intermediul unui clip publicat la miezul nopţii, informează ProSport.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici