Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

255 afișări

Softul de pe tabletele din secţiile de votare, conectat la Poliţie pentru a preveni votul ilegal - VIDEO

Reprezentanţii Autorităţii Electorale Permanente (AEP) şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) au prezentat marţi sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal, conectat la sistemul MAI, tentativele de fraudă urmând a fi anchetate de poliţişti.

Incendiu la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova. Trei deţinuţi au fost răniţi

Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, iar trei deţinuţi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Trei elevi de la o şcoală din Capitală, internaţi la Spitalul „Marie Curie” după ce au acuzat probleme respiratorii

Trei copii de la Şcoala Gimnazială nr. 99 au fost internaţi la Spitalul „Marie Curie” după ce li s-a făcut rău în clasă din cauza căldurii, a lipsei de aer, sala nefiind aerisită, a declarat pentru MEDIAFAX Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Zeci de percheziţii la cabinete medicale într-un dosar penal care vizează 31 de spitale

Peste 20 de percheziţii sunt făcute, marţi, la cabinete medicale din ţară într-un dosar în care sunt vizate 31 de unităţi spitaliceşti, existând suspiciuni, printre altele, că au fost falsificate consimţămintele unor presupuşi voluntari la testarea de medicamente, anunţă Poliţia Română.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici