Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

293 afișări

Dosarul stăpânilor de sclavi: Autorităţile din Berevoeşti, amendate de Prefectura Argeş pentru că nu au făcut anchete sociale la timp

Primarul, secretarul şi asistentul social din localitatea argeşeană Berevoeşti au fost amendaţi de Corpul de Control al Prefecturii Argeş după scandalul iscat de reţeaua stăpânilor de sclavi, informează corespondentul MEDIAFAX.

ANAF: Lista persoanelor care au datorii la bugetul de stat s-a înjumătăţit înainte de publicare

Lista persoanelor cu datorii la bugetul de stat s-a înjumătăţit înainte de publicare, declară preşedintele ANAF, Dragoş Doroş, potrivit căruia pe listă au apărut circa 185.000 de datornici, însă iniţial numărul acestora a fost dublu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autorităţile din Arabia Saudită: Victor Piţurcă trebuie să primească imediat viza de călătorie

Autorităţile din Jeddah, Arabia Saudită, au anunţat, miercuri, că Victor Piţurcă nu a încălcat legea şi i-au cerut Ministerul Saudit al Sportului să-i elibereze viza de călătorie în regim de urgenţă, potrivit publicaţiilor din Golf.

Turcia suspendă aplicarea Convenţiei Europene pentru Drepturile Omului. Articolele invocate de Administraţia Recep Erdogan

Turcia a dispus joi suspendarea aplicării prevederilor Convenţiei Europene pentru Drepturile Omului, în cadrul măsurilor care decurg din proclamarea stării de urgenţă, informează ziarul Hurriyet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici