Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

181 afișări

Mii de persoane au venit, vineri, la Palatul Regal pentru a-şi lua rămas bun de la Regina Ana - VIDEO

Peste 2000 de oameni au venit vineri, până la ora 14:00, la Palatul Regal de pe Calea Victoriei din Bucureşti pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Ana, la catafalcul Reginei defuncte, plasat în Sala Tronului venind şi Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.

UPDATE Poliţiştii ridică acte de la Comitetul Olimpic, într-un dosar ce vizează echipamentele sportivilor de la Rio

Poliţiştii ridică, vineri, documente de la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi fac percheziţii la o firmă din Capitală, existând suspiciuni că echipamentele care au ajuns la sportivii ce ne reprezintă la Jocurile Olimpice de la Rio ar fi contrafăcute, au declarat surse judiciare. UPDATE: Potrivit ProSport, afacerea ar fi fost intermediată de o firmă înfiinţată în 2009 de Octavian Morariu, fost preşedinte al COSR, şi de actualul secretar general Ioan Dobrescu.

Ministerul Sănătăţii şi Primăria Sectorului 1 promit un nou spital de Arşi - VIDEO

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu şi primarul Sectorului 1 din Bucureşti, Dan Tudorache, au anunţat în cadrul unei conferinţe de presă comună că vor fi iniţiate demersurile necesare pentru ca în următorii ani, în Capitală să fie construit un nou spital de Arşi.

DIICOT anunţă că jurnaliştii britanici vor fi audiaţi prin intermediul comisiilor rogatorii

Procurorii DIICOT anunţă că îi vor cita pe jurnaliştii Sky News pentru audieri, prin intermediul unor comisii rogatorii, pentru a se stabili în ce condiţii a fost realizat materialul privind presupuşii traficanţi de arme din România, reportaj despre care anchetatorii susţin că este o înscenare.

REPORTAJ - Regina Ana: un model, un simbol de decenţă pentru cei care i-au adus un ultim omagiu. GALERIE FOTO

Personalităţi politice şi culturale sau oameni obişnuiţi, cei care au trecut joi, 11 iulie, prin Sala Tronului de la Palatul Regal pentru a-şi lua adio de la Regina Ana, au descris-o pe aceasta ca fiind un model, un simbol pentru decenţă şi nobleţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici