Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

123 afișări

Actorul Sebastian Papaiani a murit la vârsta de 80 de ani

Actorul Sebastian Papaiani, cunoscut pentru rolurile sale din filme de comedie, dar şi pentru roluri în teatru, s-a stins din viaţă, marţi, 27 septembrie, la vârsta de 80 de ani, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai UNITER (Uniunea Teatrală din România).

Romgaz: Din 27 septembrie societatea este obligată să întrerupă livrările de gaze către ELCEN

Romgaz transmite că urmăreşte cu preocupare desfăşurarea evenimentelor care decurg din cererile de insolvenţă ale companiilor bucureştene RADET şi ELCEN, menţionând că societatea este obligată ca din 27 septembrie să întrerupă livrările de gaze naturale către ELCEN.

Vaslui: Şcoală închisă după ce o bucată de tavan a căzut şi pereţii au crăpat, în urma cutremurului

Şcoala din satul Dealul Mare, comuna Zorleni-Vaslui, în care învăţau, simultan, 14 elevi din clasele II-IV, a fost închisă, luni, după ce o bucată de tavan a căzut şi pereţii au crăpat, în urma cutremurului de sâmbătă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sistemul automatizat al Institutului de Fizică a Pământului este legat direct la Twitter

Informaţiile despre cu­tre­murul care a avut loc în noaptea de vineri spre du­minică s-au trans­mis mai mult prin inter­mediul reţe­lelor de socializare, în condiţiile în care Institutul Naţional de Cer­cetare-Dezvoltare pentru Fizică a Pă­mântului (INFP) a reuşit să transmită doar mesajele auto­mate pe Twitter şi Facebook, sistemul fiind blocat de numărul record de accesări ale site-ului la scurt timp după declanşarea seismului.

Oprea demisionează începând cu 1 octombrie. Cererea a fost înregistrată la Senat / Iohannis: Cred că este o decizie corectă - FOTO

Gabriel Oprea a demisionat din funcţia de senator, a anunţat fostul ministru de Interne pe pagina de Facebook. Demisia lui Gabriel Oprea din Senat a ajuns la biroul preşedintelui acestei Camere, Călin Popescu Tăriceanu, urmând ca Biroul Permanent să stabilească marţi când va fi prezentată plenului.

Bătălia replicilor dintre Clinton şi Trump la prima dezbatere televizată

Hillary Clinton şi Donald Trump au dus o bătălie strânsă în prima dezbatere televizată din cadrul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din SUA, schimbul lor de replici bazându-se în special pe planurile privind economia din SUA, sistemul de taxe sau politica externă, ceea ce le-a pus încă o dată în contrast personalităţile, dar şi viziunile asupra viitorului Statelor Unite, potrivit Bloomberg.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici