Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

173 afișări

Protest pentru copilul care murit în elicopterul SMURD

Zeci de mămici din Bistriţa, însoţite de copiii lor, au protestat, timp de o oră, în faţa Prefecturii Bistriţa-Năsăud, în semn de solidaritate cu părinţii bebeluşului de opt luni decedat la Suceava, în timp ce era transportat cu un elicopter SMURD spre Iaşi.

Poliţişti filmaţi în timp ce jucau tenis de masă - VIDEO

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a anunţat, vineri, pentru MEDIAFAX, că a început o anchetă în cazul celor doi agenţi surprinşi în timp ce jucau tenis de masă, într-un bar din satul Lihuleşti. 

Copii ţinuţi în frig. Un liceu din Severin a decis să reducă programul după ce, pentru a îndura frigul, elevii au venit la şcoală cu pături

Elevii Colegiului Naţional "Traian" din Drobeta Turnu Severin vor sta, săptămâna viitoare, mai puţine ore la şcoală, decizia fiind luată de conducerea şcolii ca urmare a temperaturilor scăzute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fiscul a început controalele în bănci, investigând vânzările de credite neperformante

Directorul general al Direcţiei Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Ionuţ Mişa, a anunţat vineri că Fiscul a început controale la bănci şi „sunt consecinţe majore”.

Numărul de angajaţi prin PFA-uri limitat prin lege

Persoanele fizice autorizate (PFA) şi întreprinderile individuale vor avea limitări în ceea ce priveşte clasele de activitate pentru care pot obţine autorizaţie şi de numărul de angajaţi pe care-l pot avea. Astfel,  pentru persoanele autorizate, limita de angajaţi va fi stabilită la trei, astfel că „PFA poate desfăşura activităţile pentru care este autorizată, singură sau împreună cu cel mult 3 persoane, angajate de aceasta, în calitate de angajator, cu contract individual de muncă, încheiat şi înregistrat în condiţiile legii”, aşa cum prevede noua lege.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici