Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

257 afișări

12 oameni au fost răniţi pe DN7 după ciocnirea a trei maşini, două TIR-uri şi un autocar cu pasageri - FOTO

Trafic blocat mai multe ore, joi dimineaţă, pe DN 7, în localitatea argeşeană Bascov, după ce 6 vehicule s-au ciocnit, 12 persoane fiind rănite dintre care 4 au ajuns la spital, informează corespondentul Mediafax.

300 de angajaţi ai Poştei au încetat activitatea, iar oamenii nu îşi mai primesc pensiile

Peste 300 de angajaţi al Poştei Cluj au încetat, joi dimineaţa, activitatea într-un protest spontan care a dus la paralizarea activităţii, oamenii fiind nemulţumiţi de eşecul negocierilor cu conducerea, astfel încât nu se mai trimit pensii, corespondenţă şi colete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

#COLECTIV: Peste 50% din localurile închise după tragedia din Colectiv au fost deja redeschise

Peste jumătate din barurile, restaurantele, sălile de cinema sau mall-urile închise după ce, în urma tragediei din Colectiv, verificările au arătat încălcări grave ale regulilor de securitate de incendiu, au fost redeschise în ultimul an, potrivit datelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Ministerul de Finanţe a publicat tarifele maximale la RCA

Ministerul Finanţelor a pus în dezbatere publică proiectul Hotărârii de Guvern privind stabilirea nivelului maxim al primelor de asigurare în cazul RCA, tarifele fiind stabilite de către ASF în urma consultărilor cu asociaţiile transportatorilor şi cu societăţile de asigurări.

Summitul UE-Canada pe tema CETA a fost anulat. Nu a fost stabilită nicio dată nouă

Summitul pe tema Acordului comercial UE-Canada, care era programat joi, a fost anulat, întrucât Belgia nu poate semna documentul din cauza opoziţiei exercitate de Guvernul regiunii Wallonia, afirmă surse europene, informează publicaţiile La Libre Belgique şi Le Monde.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici