Microsoft renunţă la celebra aplicaţie Paint, după 32 de ani. Ce feature-uri vor mai fi eliminate din toamnă

Cunoscuta aplicaţie Paint din Windows a fost inclusă pe o listă a programelor care vor fi eliminate definitive sau nu vor mai fi dezvoltate de Microsoft.

5457 afișări
Imaginea articolului Microsoft renunţă la celebra aplicaţie Paint, după 32 de ani. Ce feature-uri vor mai fi eliminate din toamnă

Microsoft renunţă la celebra aplicaţie Paint, după 32 de ani. Ce aplicaţii vor mai fi eliminate din toamnă

Paint a făcut parte din sistemul de operare Windows încă de la lansarea acestuia în 1985 şi este cunoscut pentru simplicitate. Succesorul, Paint 3D, va fi în continuare disponibil.

Printre celelalte feature-uri care vor fi eliminate din toamnă de către Microsoft se numără şi clientul de mail Outlook Express, care va fi înlocuit cu aplicaţia nativă Mail, precum şi aplicaţia Reader, care va fi integrată în Microsoft Edge, broswerul Microsoft, scrie zf.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici