Obiectul de vestimentaţie „răvăşit”, din timpul discursului despre starea naţiunii, care a generat o mulţime de glume pe seama preşedintelui SUA

Orice se putea întâmpla în timpul discursului preşedintelui SUA despre Starea Naţiunii, având în vedere temperamentul vulcanic şi imprevizibil al liderului Donald Trump, iar apariţia sa de marţi seara din faţa Congresului nu a făcut excepţie de la regulă. Cravata sa strâmbă a devenit rapid o lovitură virală, scrie presa americană.

5159 afișări
Imaginea articolului Obiectul de vestimentaţie „răvăşit”, din timpul discursului despre starea naţiunii, care a generat o mulţime de glume pe seama preşedintelui SUA

Obiectul de vestimentaţie „răvăşit”, din timpul discursului despre starea naţiunii, care a generat o mulţime de glume pe seama preşedintelui SUA

Trump le-a cerut oamenilor să „aleagă măreţia”, dar cei care asistau în faţa televizoarelor nu s-au putut abţine să nu facă glume pe seama cravatei sale.

Înainte ca Trump să-şi exprime primele cuvinte pe podium, la sesiunea comună a Congresului, cravata lui roşie deplasată de la locul ei firesc a fost un subiect exploziv, iar comentariile de pe pagina criticului de modă de la New York Times, Vanessa Friedman, au fost necruţătoare.

În loc de glume pe seama ideilor sale politice, poziţia cravatei a fost punctul cheie al serii.

„Nu mai pot cu cravata lui strâmbă„, Dacă mă duc vreodată la televizor cu o cravată care a fost strâmbă, trebuie să-mi spui aici”, au fost câteva comentarii.

Cravata lui a fost în mod constant un obiect de fascinaţie, stimulând reacţii puternice pentru lungimea sa, nefirească, care depăşeşte talia pantalonilor.

CITEŞTE şi Motivul pentru care Donald Trump poartă cravate atât de lungi, dezvăluit

Trump, desigur, nu a fost singurul politician care a fost privit cu umor în ultimul timp. Glumele au început să curgă atunci când democrata Nancy Pelosi şi liderul Senatului Minorităţilor, Chuck Schumer, s-au dus să vorbească la un singur podium.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici