„Ochii pe mine!,” cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News, Ştefan Dascălu, cercetător la Universitatea Oxford şi actorul Octavian Strunilă

235 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!,” cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News, Ştefan Dascălu, cercetător la Universitatea Oxford şi actorul Octavian Strunilă

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 1 februarie, de la ora 23.00.

Cu Ştefan Dascălu luăm la puricat subiectul vaccinării, ,,cartoful fierbinte” al acestei perioade. Care este strategia de vaccinare în UK, dar şi cât de mult au fost alarmaţi oamenii de noua tulpină de Coronavirus? Oferă vaccinul anti-Covid garanţia imunizării? Cum se vede de la Oxford vaccinarea românească, dar şi tragediile din spitalele noastre?

Şi după cât i-am cântat atâta în strună vaccinului – doar-doar ne-o lovi norocul imunizării – să nu te suprinză faptul că al doilea invitat al emisiunii ,,Ochii pe mine!”, este nimeni altul decât actorul Octavian Strunilă. Vine cu noutăţi despre proiectul „Complet necunoscut”, în curs de lansare, dar şi despre metode de reinventare într-o perioadă care ne-a resetat tuturor existenţa.  

Te invit la o emisiune pe care nu trebuie să o ratezi luni, 1 februarie, începând cu ora 23.00, la Aleph News! Stai cu ochii pe noi pentru că suntem şi pe informaţie, dar şi pe inspiraţie!

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici