Personalul medical care tratează pacienţii cu cancer, posibil pericol pentru aceştia STUDIU

  • Studiul a fost realizat pe 434 de persoane
  • 21% din asistente şi 17% din medicii testaţi care tratează pacienţii cu cancer au anticorpi Covid-19
  • Studiul britanic evidenţiază şansele ca lucrătorii medicali să transmită infecţia pacienţilor vulnerabili
3382 afișări
Imaginea articolului Personalul medical care tratează pacienţii cu cancer, posibil pericol pentru aceştia STUDIU

Studiile arată că s-au găsit anticorpi Covid -19 la personalul medical care tratează pacienţii cu cancer

Un nou studiu, realizat de 10 cercetători din Marea Britanie, care lucrează în principal la spitalele universităţii Cambridge arată că la 21% dintre asistente şi la 17% dintre medicii care tratează pacienţii cu cancer au fost găsiţi anticorpi Covid-19.

Astfel, aceşti lucrători din domeniul sănătăţii au contractat infecţia cu Covid-19 la un moment dat în timpul sarcinilor lor la spital, dar au continuat să se ocupe de pacienţii cu cancer. Studiul a fost realizat pe 434 de persoane şi evidenţiază posibilitatea ca personalul medical să transmită persoanelor vulnerabile infecţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici