Peste 100 de poliţişti se vor ocupa exclusiv de faptele din Centrul Vechi

Începând cu data 15 ianuarie, a fost înfiinţat un serviciu de poliţie în Centrul Vechi din Bucureşti, care să se ocupe numai de infracţiunile din această zonă intens populată, informează Adrian Miron, directorul Poliţiei Capitalei. La acest serviciu vor lucra peste 100 de poliţişti.

463 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de poliţişti se vor ocupa exclusiv de faptele din Centrul Vechi

Poliţia Capitalei înfiinţează un serviciu care să se ocupe exclusiv de faptele din Centrul Vechi.

„Am urmărit prin reoganizare înfiinţarea unui serviciu care să se ocupe în exclusivitate de tot ceea ce înseamnă Centrul Istoric. A fost înfiinţat în data 15 ianuarie, este Serviciul de Poliţie pentru Centrul Istoric. O formaţiune înfiinţată exactă după principiul multor capitale europene în care există astfel de structuri. Are atât o formaţiune de investigaţii criminale, cât şi o formaţine la nivel de birou, cu şef de birou de ordine şi siguranţă publică Şi un compartiment criminalistic. (...) Se vor ocupa de tot ceea ce înseamnă problematică din punct de vedere poliţienesc”, a declarat Adrian Ciprian Miron, directorul general al Poliţiei Capitalei.

Declaraţiile au fost susţinute în cadrul unei conferinţe de presă în care au fost anunţate mai multe modificări la nivelul Poliţiei Capitalei.

Miron a mai subliniat că acest serviciu de poliţie a fost înfiinţat deoarece în zona Centrului Vechi au fost raportate peste 1.200 de infracţiuni (loviri, furturi, ameninţări).

În cadrul acestui birou vor lucra 102 poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici