FOTO VIDEO Regina Elisabeta, întâmpinată cu urale la festivalul de hipism Royal Ascot

  • Regina Elisabeta a ajuns la Ascot, pentru ultima zi de curse de cai.
  • Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, au fost şi ei la Royal Ascot.
  • Royal Ascot este vizitat anual de mai bine de 600 de mii de fani ai curselor.
1040 afișări
Imaginea articolului FOTO VIDEO Regina Elisabeta, întâmpinată cu urale la festivalul de hipism Royal Ascot

FOTO VIDEO Regina Elisabeta, întâmpinată cu urale la festivalul de hipism Royal Ascot

Regina Elisabeta a fost prezentă în ultima zi a celebrului festival de hipism Royal Ascot. Ea a pierdut deschiderea din acest an, pentru prima dată în cei 69 de ani de domnie. 

Sosirea reginei a suscitat un interes deosebit. Oamenii au izbucnit în urale atunci când regina a coborât din maşină.

Maiestatea Sa a privit cursele de cai din loja regală, alături de managerul John Warren. Regina Elisabeta a fost foarte aproape de a avea un cal câştigător în ultimele întreceri.

Cele mai vechi întreceri cu cai s-au ţinut în Ascot încă din 1711. Premiile totale însumează peste 9 milioane de euro anual.

Pariurile fac parte din farmecul evenimentului. Oamenilor le place să parieze pe culoarea pălăriei Reginei, iar anul acesta, casele de pariuri au spus că cele mai populare predicţii au fost albastru şi verde, datorită schimbării vremii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici