Stadionul echipei Şahtior Doneţk, evacuat după o alertă cu bombă

Stadionul echipei Şahtior Doneţk, Donbass Arena, a fost evacuat, marţi dimineaţă, din cauza unei alerte cu bombă, a anunţat site-ul oficial al formaţiei pregătite de Mircea Lucescu.

694 afișări
Imaginea articolului Stadionul echipei Şahtior Doneţk, evacuat după o alertă cu bombă

Stadionul echipei Şahtior Doneţk, evacuat după o alarmă cu bombă

Potrivit sursei citate, o bombă ar fi fost plasată în sediul centrului umanitar Rinat Ahmetov, care ajută victimele conflictului din Ucraina şi care este situat în incinta sportivă.

"Angajaţii şi voluntarii au fost evacuaţi de pe stadion şi din împrejurimi. Investigaţiile sunt în curs de desfăşurare", a anunţat Şahtior, pe site-ul oficial.

Din cauza conflictului din estul Ucrainei, Şahtior Doneţk îşi dispută meciurile de pe teren propriu la Lvov, din vara anului 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici