Trei persoane rănite într-un accident produs în judeţul Mehedinţi

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă seara, într-un accident rutier produs în localitatea Şimian din Mehedinţi. Printre victime se află un preot din judeţul Olt, iar surse locale spun că şoferul care a provocat accidentul gonea după o ceartă cu soţia sa.

1376 afișări
Imaginea articolului Trei persoane rănite într-un accident produs în judeţul Mehedinţi

Trei persoane rănite într-un accident produs în judeţul Mehedinţi

Potrivit Poliţiei Mehedinţi, un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a intrat într-o depăşire neregulamentară, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit o maşină condusă de un preot din judeţul Olt.

„Conducătorul unui autoturism înmatriculat în Franţa a circulat pe DN6, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire neregulamentare a unui alt autovehicul şi a intrat în coliziune cu un autovehicul ce circula din sensul opus, regulamentar”, a declarat Viorel Stănciou, Poliţia Rutieră Mehedinţi.

În urma impactului, preotul şi o femeie, pasager în maşină, dar şi şoferul celeilalte maşini au rămas încarceraţi.

„Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit la un accident rutier produs între două autoturisme, pe DN6, pe raza comunei Şimian. La sosirea forţelor de intervenţie, trei victime se aflau blocate în autoturisme. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea acestora”, anunţă ISU Mehedinţi.

Toate cele trei victime au ajuns la spital cu politraumatisme. Tânărul vinovat de producerea accidentului a intrat în comă.

„O victimă tânără, cu o politraumă, în comă. Celelalte două victime, conştiente, dar politraumatizate. Au fost duse la spital”, a declarat Amina Nicolicea, medic SAJ Mehedinţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
mehedinţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici