Vicepreşedinte PSD şi lider al organizaţiei de Iaşi: "E o luptă politică. România nu e pregătită de suspendarea preşedintelui"

Mihai Chirica, vicepreşedintele PSD şi lider al organizaţiei de Iaşi, a declarat pentru MEDIAFAX că refuzul preşedintelui de a o numi pe Sevil Shhaideh în funcţia de premier este un semn al luptei politice, dar cu toate acestea ţara nu este pregătită pentru suspedarea şefului statului.

3285 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte PSD şi lider al organizaţiei de Iaşi: "E o luptă politică. România nu e pregătită de suspendarea preşedintelui"

Vicepreşedinte PSD şi lider al organizaţiei de Iaşi: E o luptă politică. România nu e pregătită de suspendarea preşedintelui

"Puteam să pun pariu că va refuza propunerea. Este vorba despre lupta politică. Nu ştiu care au fost motivele preşedintelui, în mod normal o astfel de decizie trebuia argumentată, dar probabil ca preşedintele a avut motivele sale, probabil că are mai multe informaţii decât avem noi", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Chirica, lider al organizaţiei PSD Iaşi şi vicepreşedinte la nivel naţional.

Întrebat dacă s-ar putea ajunge la o suspendare a preşedintelui, Mihai Chirica a declarat că "în acest moment România nu este pregătită pentru aşa ceva".

Totodată, Chirica şi-a menţinut declaraţia potrivit căreia nominalizarea lui Sevil Shhaideh nu era una potrivită. La scurt timp după ce preşedintele PSD Liviu Dragnea a anuţat numele premierului din partea PSD -ALDE, Chirica a afrmat că susţine orice decizie luată la nivel central, dar personal nu o consideră pe Sevil Shhaideh potrivită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici