Vloggeriţa Tequila (Bianca Adam) şi prietenul ei au fost BĂTUŢI ÎN PLINĂ STRADĂ. Cum au reacţionat trecătorii

Bianca Adam (Tequila), unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, a povestit aseară pe canalul său de YouTube că a fost bătută în plină stradă. Se pare că agresorul este un dezvoltator imobiliar, deranjat că Bianca i-a spart o bucată de marmură atunci când a parcat în faţa casei lui, dar şi pentru că vloggeriţa a scos telefonul ca să îl filmeze.

24294 afișări
Imaginea articolului Vloggeriţa Tequila (Bianca Adam) şi prietenul ei au fost BĂTUŢI ÎN PLINĂ STRADĂ. Cum au reacţionat trecătorii

Sursa foto: Captură video

El i-a smuls tinerei telefonul din mână şi l-a lovit în cap cu el pe iubitul acesteia, cauzându-i o rană deschisă. Apoi, Bianca a fost lovită cu putere pe coapsă şi pe mână cu o bară de fier.

"Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de constructii....şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui”, a povestit Tequila.

Din păcate pentru Bianca şi pentru iubitul ei, oamenii cărora le-au cerut ajutorul nu au vrut să o bage în seamă şi au refuzat să îi dea un telefon pentru a suna la poliţie.
 
După spusele Biancăi Adam, agresorul ar fi continuat să o ameninţe chiar şi la secţia de poliţie: "Momentul în care eu m-am văzut din nou cu agresorul în faţa poliţiei a fost o nouă traumă. M-a panicat reacţia lui şi a prietenilor lui care m-au ameninţat de faţă cu poliţia."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici