Apple interzice unei mici aplicaţii, logo-ul în formă de pară

  • Apple dă în judecată Prepear pentru a nu mai folosi ca logo o formă de pară
  • Cei 5 angajaţi Prepear au deschis o petiţie prin care spun că Apple hărţuieşte afacerile mici
  • Aplicaţia Prepear îţi dă opţiuni de organizare a meselor dar şi a listelor de cumpărături
294 afișări
Imaginea articolului  Apple interzice unei mici aplicaţii, logo-ul în formă de pară

Apple interzice unei mici aplicaţii, logo-ul în formă de pară

 

Ce faci atunci când eşti o firmă mică iar Apple te dă în judecată? Fondatorii Prepear, cu doar 5 angajaţi, spun că se simt hărţuiţi de Apple şi nu ştiu cum vor face faţă procesului de sute de mii de dolari. Apple le cere să renunţe la logo-ul în formă de pară pentru a nu crea o confuzie. Cei de la Prepear spun că nu sunt primii care se confruntă cu această luptă: ”Apple a intentat zeci de procese firmelor care aveau ca logo, forme de fructe”

Fondatorii Prepear spun că nu se dau bătuţi aşa că au deschis şi o petiţie online care este foarte aproape de cele 10.000 de semnături necesare. Uite cum arată ambele logo-uri. Au dreptate cei de la Apple?

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici