Galerie foto. Au apărut primele imagini cu un model foarte aşteptat din industria auto: BMW Seria 4 Coupe

  • Noul BMW Seria 4 Coupe etalează o înfăţişare îndrăzneaţă şi dinamică
  • În încercarea de a face noul coupe mai diferit faţă de rivalii săi, BMW a adoptat elemente distinctive la nivelul caroseriei
  • Noul BMW Seria 4 arată atât elegant, cât şi sportiv
1318 afișări
Imaginea articolului Galerie foto. Au apărut primele imagini cu un model foarte aşteptat din industria auto: BMW Seria 4 Coupe

Sursa foto: Carscoops

Noul BMW seria 4 va fi disponibil în diferite variante de echipare, după preferinţe, cel mai sportiv fiind consacratul pachet M Sport. Faţă de modelele curente, Seria 4 se va diferenţia prin roţi mai mari, suspensie sport performantă, un sistem de frânare mai puternic şi lista poate continua.

Modelul de top al gamei este noum M440i xDrive, de altfel şi prima variantă M Performance oferită vreodată într-un model din seria 4. Puterea este asigurată de un motor turbo de 3 litri care produce 369 CP şi distribuită printr-o transmisie automată în opt trepte de viteză. Cea mai rapidă variantă poate atinge 100 km/h în 4.7 secunde şi poate ajunge la o viteză maximă de 250 km/h.

 

Interiorul prezintă elemente de înaltă calitate. Linia tehnologică se remarcă printr-un volan restilizat cu controale multifuncţionale, scaune sport la cele mai înalte standarde, o gamă extinsă de opţiuni care includ tapiţerie din piele în diferite culori.

Gama de modele europene va cuprinde variantele pe benzină 420i, 430i şi cele pe motorină 420d, 420d xDrive. Toate modelele din cadrul gamei sunt echipate cu transmisie automată. Clienţii din SUA vor pute alege între 430i, 430i xDrive şi M440i xDrive.

Noua gamă Seria 4 va fi disponibilă din octombrie 2021. Totodată, gigantul german va lansa şi varianta decapotabilă. Noul M4 va fi lansat la finalul acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bmw,
seria 4,
auto

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici