Toyota Supra, maşina condusă de Paul Walker în filmul „Fast & Furious”, s-a vândut pentru 550.000 de dolari

  • Toyota Supra, din filmul "Fast & Furious", a fost vândută la o licitaţie din Las Vegas
  • Licitaţia a pornit de la preţul de 150.000 $ şi s-a oprit la suma de 550.000 $
  • Este singura maşină condusă chiar de actorul Paul Walker, în cascadoriile din film
624 afișări
Imaginea articolului Toyota Supra, maşina condusă de Paul Walker în filmul „Fast & Furious”, s-a vândut pentru 550.000 de dolari
S-a vândut una dintre cele mai speciale maşini din seria "Fast & Furious". Frumoasa Toyota Supra, model 1994, a apărut în două dintre filmele celebrei serii şi a fost condusă de actorul Paul Walker.
 
Fericitul cumpărător a plecat acasă cu maşina şi cu un certificat de autenticitate. Maşina a fost vândută la o licitaţie din Las Vegas cu preţul de 550 de mii de dolari.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici